fbpx

Bed & Breakfast De Pauw

Geniet van de ultieme rust en een oerhollands polderlandschap bij Bed & Breakfast De Pauw.

Lekker ontspannen in het boerenland, wie wil dat nu niet? Frisse lucht, ultieme rust, een wijds en oerhollands polderlandschap bij Bed & Breakfast De Pauw!

Wilt u echt ontspannen en ook een lunch, picknickmand of een uitgebreid diner geserveerd hebben? Geen probleem, wij maken het met veel plezier!

Welkom bij Country Home Cooking
Voor workshops, catering en events

Naomi Nieuwenhuis van Country Home Cooking staat bekend om haar kleurrijke en zeer smaakvolle gerechten. Altijd bereid met verse producten en vol gevoel voor presentatie samengesteld.

Workshops

Liefde voor koken met mooie ingrediënten is onze passie en een feest dat wij graag met u delen. Met de kookworkshop komt u samen met uw vrienden, familie of collega’s een heerlijk en kleurrijk menu bereiden, waarbij we zullen koken met ingrediënten uit het seizoen en rekening houden met eventuele dieetwensen.

Catering

Op het gebied van catering denken we graag met u mee. Of het nu om een privé-diner bij u thuis gaat of op een bijzonder locatie; denk aan een strandfeest, een picknick, op een boot of bouwterrein; niets is ons te gek. Ook locatie, aankleding, verzorgen en het organiseren van uw event doen wij graag voor en met u samen.

Events

Met veel plezier organiseren wij de meest uiteenlopende evenementen. Van ontbijt tot diner; van zakenlunch tot bruiloft. Zowel in Nederland als over de grens. We nemen alle zorgen voor u uit handen en denken enthousiast met u mee. Van locatie, personeel, muziek tot alle benodigde decoraties.

Wie is Naomi?

Na heel wat jaren omzwerven over de wereld en zodoende veel ervaring op gedaan te hebben is Naomi vanuit haar toenmalige woonplaats Amsterdam in 1995 in het prachtige dorp Graft – de Rijp beland.

Naomi heeft de Hotelschool in Zwitserland gevolgd en heeft een tijd inspiratie op gedaan in Israel, Londen en Hamburg. Naomi is werkzaam geweest in het Sas hotel in Amsterdam en vervolgens het SAS Dam Hotel, in Hamburg. Ze heeft als restaurantmanager ondermeer onder het scepter van Albert Roux in Hotel The Grand in Amsterdam gewerkt.

Koken met groenten en eetbare bloemen

Naast het koken met duurzaam vlees, vis en gevogelte heeft Naomi zich ook gespecialiseerd in vegetarisch en vegan koken. Naomi staat bekend als expert in het koken met groenten, eetbare bloemen en kruiden.

Bewuste levensstijl

Naomi volgt momenteel de twee jaar durende opleiding tot ‘Helende chef’, zodat haar kennis over planten uit de natuur nog groter wordt. Tijdens deze opleiding leert zij welke planten welke werking hebben, hoe, waar en wanneer je deze het beste kunt plukken en wat deze planten kunnen bijdrage aan een bewuste levensstijl.

Wat vinden de gasten van Country Home Cooking?

Bedankt voor de verzorging van ons 25 jarige Jubileumfeest. Zelfs voor 150 personen is het voor jou geen probleem om een feest te organiseren, en wat was het buffet super verzorgd en heerlijk. Ook de muziek was een absolute aanvulling. Heel erg bedankt en we komen binnenkort een keer om in je tuin te genieten van een high tea.

Gisteravond voor de derde keer op Kookworkshop geweest. Het was weer geweldig lekker, en inspirerend. In de zomer komen we zeker terug voor een BBQ workshop in je mooie tuin, de datum staat al.

We hebben een geweldige kookworkshop gehad! Heerlijk gekookt en alles zeer goed verzorgd. De gastvrouw had het allemaal prima onder controle (en dat met 10 uitgelaten vrouwen). Hebben veel geleerd en uiteraard heerlijk gegeten en geborreld! Topmiddag en -avond gehad! Bedankt Naomi!

© Copyright - Naomi Country Home Cooking - Website: JoStudio